Hygieniapassikoulutus ja -testi
Koulutuksen tiedot
Koulutusala
Paikkakunta
Aloitusaika
Opiskelutapa
Laajuus
Ilmoittautumisaika
Kenelle
Suoritusta edellytetään helposti pilaantuvia elintarvikkeita käsitteleviltä henkilöiltä.Tilaisuudessa tarkistetaan henkilöllisyys (passi, ajokortti tai henkilöllisyystodistus).
Toteutamme lupakortit ryhmille myös yrityskoulutuksina esimerkiksi asiakkaan omissa tiloissa! Kysy tarjousta, Stiina Kilpikoski, p. 040 341 4536.
Kuvaus
Hygieniapassi on todistus elintarvikehygieenisestä osaamisesta. Suomen elintarvikelain mukaan hygieniapassi tarvitaan, jos työntekijä käsittelee työssään pakkaamattomia ja helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Virallinen hygieniapassi on hyvä osoitus siitä, että elintarvikehygienian perusasiat ovat hallussa. Koulutuksen tavoitteena on saavuttaa hygieniaosaamisessa sellainen osaamistaso, joka riittää koulutukseen liittyvän tentin hyväksyttävään suorittamiseen. Passi on voimassa toistaiseksi.
Tilaisuudessa tarkistetaan henkilöllisyys (passi, ajokortti tai henkilöllisyystodistus).
Läpäistäkseen testin pisteitä on saatava vähintään 34/40.
Koulutuksen sisältö
Perustiedot mikrobiologiasta
Ruokamyrkytykset
Hygieeniset työtavat
Henkilökohtainen hygienia
Puhtaanapito
Omavalvonta
Lainsäädäntö
Tutustu ennakkoon Ruokaviraston opiskelumateriaaliin:
https://www.ruokavirasto.fi/elintarvikkeet/hygieniapassi/Hygieniapassit…
Kustannukset
110 € (sisältää alv)
Koulutuksen osoite
Aika:4.12.2023 klo.8.15-16.00
Paikka: Viitaniementie 1, VN.C1.211 VN.C1.211 Auditorio Osaava
Lisää koulutuksesta
Kysy lisää, autamme mielellämme!
Gradia hakupalvelut
Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke ja to klo 13–15
Chat: gradia.fi/oppimaan
hakupalvelut@gradia.fi
040 341 6193