Laajuus

Koulutuksen kesto 35 työpäivää.

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Yöpuu Yhtiö Oy kaipaa lisää tekijöitä!

Haussa on hotellihuoltajia, joiden työtehtäviin kuuluvat aamiaistarjoilu (astioiden kerääminen pöydistä, astiahuolto ja buffet-pöydän täyttö) sekä kerroshoidon tehtävät aamiaistarjoilun päätyttyä (hotellihuoneiden sekä yleisten tilojen siivous).

Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, reipasta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Olet luotettava, yhteistyökykyinen sekä toimit luontevasti asiakaspalvelutilanteissa.
Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin.

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joiden työnhaku TE-palveluissa on voimassa.

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on saada perusvalmiudet työskentelyyn kerroshoidossa, aamiaistarjoilussa sekä astiahuollossa rekrytoivan yrityksen toimipaikoissa. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet ja koulutuksessa osaamisensa sekä soveltuvuutensa alalle osoittaneet työllistyvät Yöpuu Yhtiö Oy:n palvelukseen. Aiempaa puhdistuspalvelu- tai ravintola-alan koulutusta tai kokemusta ei tarvita, tärkeintä on positiivinen ja motivoitunut asenne sekä kiinnostus alaa kohtaan. Hotellihuoltajan RekryKoulutus sopiikin hyvin esimerkiksi uutta ammattia etsivälle tai alaa vaihtavalle henkilölle.

Perheomisteinen Yöpuu Yhtiö Oy harjoittaa hotelli- ja ravintolatoimintaa Jyväskylän keskustassa kolmessa eri toimipisteessä: ikonisessa Yöpuu-Pöllöwaarissa, kaupungin parhaimmalla paikalla kävelykadulla Versossa sekä ravintolatoimintaa idyllisessä Bistro Kirkkopuistossa.

Yöpuu Yhtiössä työskentely takaa turvallisen työsuhteen vakaassa ja kasvavassa toimintaympäristössä. Työskentelyilmapiiri on meillä innostavaa ja kehittävää. Toimintamme kulmakiviä ovat ensiluokkainen palvelu, ruoka ja juoma. Palvelualtis, aito ja iloinen henkilökuntamme on sitoutunutta ja innostunutta.

Rakenne

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

· Yöpuu Yhtiö Oy:n tavoitteet, toimintaperiaatteet ja toimintaympäristö
· asiakaspalvelu
· erilaisten tilojen puhtaanapito
· siivoustyön perusteet, välineet ja hygienia
· työskentely kerroshuollossa
· aamiaistarjoilu ja astiahuolto
· anniskelupassi
· hygieniapassi

Lisätietoja:
Yöpuu Yhtiö Oy: Palvelupäällikkö Riikka Vehkaoja, puh. 044 4270300, riikka.vehkaoja@yopuuyhtio.fi
Gradia: Opettaja Aino Kiljander, puh. 040 341 5902, aino.kiljander@gradia.fi
Keski-Suomen TE-toimisto: Yritysasiantuntija Tarja Hyvänen, puh. 0295 046 036, tarja.hyvonen@te-toimisto.fi

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
Ma, ke ja to klo 9–15, ti ja pe klo 10–14


 

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä