Laajuus

102 päivää

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus sopii hoiva-alasta kiinnostuneille maahanmuuttajille, joilla on riittävä suomen kielen taito koulutukseen osallistumiseen (vähintään A2).

Hakeutuminen

Koulutus on työvoimakoulutus. Kirjoita hakemus TE-palveluiden internet-sivujen kautta. TE-toimisto valitsee opiskelijat koulutukseen .

Kuvaus

Koulutuksen tavoite on tutustua hoiva-alaan ja opiskella alalla tarvittavia perustaitoja sekä alan suomea. Tutustut myös hoiva-alaan työskentely-ympäristönä. Koulutuksen aikana tutustut myös hoiva-alan koulutusvaihtoehtoihin.

Koulutukseen sisältyy lähiopetusta ja työssäoppimista alan työpaikoissa. Lähiopetuksen aikana mukana ovat sekä ammatillinen opettaja että suomen kielen opettaja.

Koulutuksen järjestää Gradia Koulutuspalvelut Oy yhteistyössä Gradia Jyväskylän kanssa. Koulutus toteutetaan Gradia Jyväskylän Viitaniemen toimipisteessä (Viitaniementie 1 A, Jyväskylä) ja Kukkulan toimipisteessä (Keskussairaalantie 21, Jyväskylä).

Gradia Jyväskylän alueella Viitaniemessä ja Kukkulalla on maksullinen autopaikoitus. Ruokailumahdollisuus on opiskelijaravintolassa.

Rakenne

Keskeisiä sisältöjä ovat mm.:
- hoitotyön perusteet ja aseptiikka
- fysiologian ja anatomian perusteet
- ammatillinen vuorovaikutus
- ammattietiikka
- ravitsemus
- ammatillinen suomen kieli
- työssäoppiminen

Lisäksi voit suorittaa 1-3 alalla tärkeää lupakorttia.

Monta tapaa opiskella

Koulutuksessa on lähiopetusta ja työssäoppimista. Lähiopetuksessa ovat mukana ammatillinen opettaja ja suomen kielen opettaja.

Jatko-opintomahdollisuudet

Tämän koulutuksen jälkeen voit hakea esim. hoitoalan ammatilliseen koulutukseen.

HAKUPALVELUT

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika ja chat
ma, ke, to klo 09–15
ti, pe klo 10–14

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä