Laajuus

RekryKoulutuksen kesto on n. 2,5 kuukautta sisältäen teoriaopintoja sekä työssäoppimista.

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

STEKA Oy kouluttaa ja rekrytoi osaajia hitsausrobottien ja polttokoneen käyttäjiksi! Tavoitteena on lisätä ja laajentaa opiskelijan ammattitaitoa ja antaa perusteet konepaja ympäristössä työskentelylle. Aikaisempaa kokemusta konepajatyöskentelystä ei vaadita, tärkeitä on kyky oppia uutta sekä halu kehittyä rautaiseksi alan ammattilaiseksi. RekryKoulutuksen hyväksyttävästi suorittaneet ja yritykseen sekä työtehtäviin soveltuvuutensa osoittaneet työllistyvät STEKA Oy:n palvelukseen. Aloita urapolkusi STEKA:lla nyt!

Kuvaus

Sinustako tulevaisuuden teräsrakenteiden ammattilainen? STEKA investoi vahvasti uusiin tuotantolaitteisiin - haemme uusia motivoituneita tulevia moniosaajia hitsausrobottien ja polttokoneen käyttäjiksi. RekryKoulutus toteutetaan yhteistyössä Gradia-koulutuspalvelut Oy:n, Keski-Suomen TE-toimiston sekä Keski-Suomen ELY-keskuksen kanssa.

STEKA on hitsaava konepaja, jonka yli 11 000 neliön tuotantotilat sijaitsevat Lievestuoreella aivan Jyväskylän kupeessa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Suurimmat liiketoimintasegmentit ovat voimalaitosteknologia, masto- ja pylväsrakenteet, liikennerakenteet ja ydinvoimateknologia. Koko tuotanto suunnittelusta osavalmistukseen, kokoonpanoon ja pintakäsittelyyn asti tapahtuu saman katon alla. Ammattitaitoinen henkilöstö pitää huolta tuotannon tehokkuudesta ja sovitusta laatutasosta. Toimituksia tehdään voimalaitoksiin ja teollisuudelle niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Tutustu lisää: www.steka.fi.

Rakenne

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

· Materiaalitekniikka, materiaalien merkintä
· Tekninen piirustus: perusteet ja hitsausmerkit
· Mittaustekniikka
· Mig/Mag -hitsauksen perusteet, hitsauskaasut, kaarialueet
· Mag -täytelankahitsaus
· Hitsauksen laatu
· Vastushitsauksen perusteet
· Robotiikka, ohjelmoinnin perusteet
· Robottihitsaus
· Ripakoneen käyttö
· Työssäoppiminen

LISÄTIEDOT
STEKA Oy: Anssi Ollikainen, p. +358 (0) 400 345 421, anssi.ollikainen@steka.fi
Gradia: Tomi Majava, p. 040 341 6420, tomi.majava@gradia.fi
Keski-Suomen TE-toimisto: Joni Karppinen, p. 0295 046 023, joni.karppinen@te-toimisto.fi

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
Ma, ke ja to klo 9–15, ti ja pe klo 10–14

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä