Laajuus

RekryKoulutuksen kesto on 50 päivää.

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Tule hitsaajaksi/hitsausoperaattoriksi STEKA Oy:lle! Koulutamme ja työllistämme uusia osaajia terästeollisuuden pariin konepajallemme Lievestuoreelle. Yrityksemme ammattitaitoinen ja vahvasti automatisoitu hitsausosaaminen (robotiikka, jauhekaari, ripahitsaus) kaipaa kasvumme tueksi nyt uusia tulevaisuuden tekijöitä. Kiinnostaisiko sinua tulla osaksi mukavaa työyhteisöä, jossa pääset kehittymään ammattitaitoiseksi teräsrakenteiden moniosaajaksi?

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille, lomautetuille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, joiden työnhaku on voimassa TE-palveluissa. Voit hakea koulutukseen myös, mikäli olet osa-aikaisessa tai määräaikaisessa työsuhteessa ja haet kokoaikatyötä.

Rakenne

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

· Tekninen piirustus
· Mittaustekniikka
· Nostokoulutus
· Työturvallisuus
· Hitsausmerkinnät ja hitsauksen laatu
· Mig-Mag hitsauksen perusteet
· Tulityö
· Robottihitsaus

STEKA on hitsaava konepaja, jonka yli 11 000 neliön tuotantotilat sijaitsevat Lievestuoreella aivan Jyväskylän kupeessa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Suurimmat liiketoimintasegmentit ovat voimalaitosteknologia, masto- ja pylväsrakenteet, liikennerakenteet ja ydinvoimateknologia. Koko tuotanto suunnittelusta osavalmistukseen, kokoonpanoon ja pintakäsittelyyn asti tapahtuu saman katon alla. Ammattitaitoinen henkilöstö pitää huolta tuotannon tehokkuudesta ja sovitusta laatutasosta. Toimituksia tehdään voimalaitoksiin ja teollisuudelle niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Tutustu lisää: www.steka.fi.

TE-Live 21.7.2022 klo 14.00. Linkki tilaisuuteen lisätään tähän myöhemmin.

LISÄTIEDOT
STEKA Oy: Jonne Kilpikoski, p. 040 849 1675, jonne.kilpikoski@steka.fi
Gradia: Tomi Majava, p. 040 341 6420, tomi.majava@gradia.fi
Keski-Suomen TE-toimisto: Tarja Hyvönen, p. 0295 046 036, tarja.hyvonen@te-toimisto.fi, Hanna Lehtonen, p. 0295 046 023, hanna.lehtonen@te-toimisto.fi

Monta tapaa opiskella

RekryKoulutus sisältää teoriaopetusta sekä työssäoppimista.

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
ma, ke ja to klo 9-12, 12.30-15 sekä ti ja pe klo 10-12, 12.30-14


 

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä