Laajuus

3 h

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Erityisruokavalioaterioita toteuttavat henkilöt

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on päivittää tietämystä haastavista erityisruokavalioista. Koulutuksessa käydään läpi erityisruokavalioprosessi ja mietitään vaihtoehtoisia tapoja toteuttaa erityisruokavalioita.

Rakenne

• Erityisruokavalioiden huomiointi ja suunnittelu ammattikeittiössä
• Erityisruokavalioiden tilaaminen tuotantokeittiöstä
• Katkeamaton palveluketju
• Omavalvonta
• Ruokavaliot ja erityisruokavaliot;
o Gluteeniton ruokavalio
o Munuaispotilaan ruokavalio
o Suolipotilaan ruokavalio
o Allergiaruokavaliot
o Rakennemuutettu ruokavalio
o Tehostettu ruokavalio
o Tutkimusruokavalio
o Kasvisruokavalio ja vegaaniruokavalio

Kustannukset

55 € (sisältää alv)

Peruutusehdot

Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

HAKUPALVELUT

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika
ma–to klo 10–15.30
pe klo 10–14

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä

Koulutuksen osoite

Koulutus alkaa 21.02.2019 klo.13.00 Paikka: Taulumäentie 45, luokka A.235