Gradia mukana Rekry, työelämä & koulutus 2019 –tapahtumassa ti 22.1.

Rekry, työelämä & koulutus 2019 –tapahtuma kokoaa yhteen yritykset ja työpaikkaa etsivät tai vaihtavat ammattilaiset tiistaina 22.1.2019 klo 9-18 Jyväskylän Paviljonkiin.  Tapahtuman pääpuhujaksi on kiinnitetty Elastinen!

Gradian osastolla (417) on tarjolla tietoa erilaisista koulutusvaihtoehdoista ja henkilöstön osaamisen kehittämisestä. Sujuvat työnhakumarkkinat -hankkeen osastolla (415) on esittelyssä mm. DUUNI Gradia & Poke -työnhaku- ja rekrytointipalvelu, joka auttaa keskisuomalaisia työnantajia sekä Gradian ja Poken opiskelijoita löytämään toisensa helposti ja reaaliaikaisesti.

Mukana tapahtumassa on yli 100 yritystä ja työnantaja. Kahdella esiintymislavalla on lisäksi tarjolla ohjelmaa (https://rekryjatyoelama.fi/ohjelma/). Klo 14.00 ohjelmalavalla esitellään Duuni Gradia & Poke – ammatillisten oppilaitosten ratkaisu opiskelijoiden sujuvaan rekrytointiin. Esittelijöinä Sami Ahonen, Tiitus Group Oy ja Anne Hiekkataipale, Gradia, Sujuvat työnhakumarkkinat –hanke

Klo 15 ohjelmalavalle nousee Gradian työelämä- ja yrityspalveluiden yksikönjohtaja Kaija Haapasaari aiheella: Räätälöityjä ratkaisuja rekrytointiin ja osaamisen kehittämiseen. Gradia Jyväskylän rehtori Pirjo Kauhanen puolestaan pitää klo 16.15 ohjelmalavalla puheenvuoron aiheesta: Monta väylää ammattiin – jatkuvan haun kautta joustavasti opinpolulle ja työelämään.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Jyväskylän Messut Oy ja Mediatalo Keskisuomalainen. Tapahtumassa yhteistyökumppaneina ovat mm. Gradia, Jyväskylän kaupunki, Keski-Suomen TE-toimisto, ELY-keskus, Keski-Suomen Yrittäjät, Jyväskylän yliopisto, JAMK, Humak ja Poke.

Seuraa meitä somessa
FB: @gradiafi, Twitter: @gradia_fi, Instagram: @gradiafi, YouTube: Gradia.fi
#gradiafi #astettaenemmän