Laajuus

5 h

Hakuaika

Jatkuva haku

Kenelle

Gluteenittomasta ruoanvalmistuksesta kiinnostuneet,
myös oluen ja hyvän ruoan ystäville
Koulutus järjestetään esim. yrityksen työntekijöille, 10-15 osallistujaa.

Hakeutuminen

Pyydä tarjous:
Petra Leppäharju-Lipitsä, Asiakkuuspäällikkö p. 040 341 6364 petra.leppaharju-lipitsa@gradia.fi

Kuvaus

Valmistetaan herkullinen menukokonaisuus, jossa gluteenitonta olutta käytetään myös ruoanvalmistuksessa. Maistellaan gluteenittomat oluet ja arvioidaan niiden sopivuutta tarjottaviin ruokiin.

Rakenne

Maistellaan gluteenittomia oluita ja tehdään niihin sopiva menukokonaisuus

Kustannukset

Gluteenittomat oluet sovitaan tilaajan kanssa ja tilaaja hankkii oluet tastingiin.

Peruutusehdot

Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

Hakupalvelut

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
28.6. - 6.8.2021 (ma - pe)
puhelin klo 9 - 12
chat klo 13 - 15 

Paikkakunta

Jyväskylä

Koulutuksen osoite

Pyydä tarjous:
Petra Leppäharju-Lipitsä, Asiakkuuspäällikkö p. 040 341 6364 petra.leppaharju-lipitsa@gradia.fi