Laajuus

Opintojen laajuus on 50 osaamispistettä. Opintojen suunniteltu kesto on noin 6 kuukautta.

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu työttömille työnhakijoille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille. Koulutus soveltuu sinulle, joka olet suuntautunut Majoitus-ja ravitsemis alalle ja olet kiinnostunut työnjohdollisista esimiestehtävistä. Sinulla on jo työkokemusta ja alan perusopinnot.

Tutkinto soveltuu henkilölle, joka toimii erikokoisissa majoitus- ja ravitsemisalan yrityksissä tai organisaatioissa työhön osallistuvana esimiehenä, vuoroesimiehenä tai yksikön päällikkönä tai henkilölle, joka koulutuksen aikana osallistuu esimiestyöhön. Voit olla myös itsenäinen majoitus- ja ravitsemisalan yrittäjä.

Hakeutuminen

Koulutus on työvoimakoulutusta. Koulutukseen haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake TE-hallinnon internet-sivuilla.

Kuvaus

Opiskeluun kuuluu lähiopetusta, ohjattua etäopiskelua, ennakko- ja kehittämistehtäviä sekä työelämässä oppimista. Työssäoppiminen edellyttää esimiestehtävissä toimimista. Koulutus kestää noin 6 kuukautta ja se sisältää 7 lähiopetuspäivää.

Tutkinnon osan suoritettuasi saat osaamista esimiestyöstä ja verkostoidut eri organisaatioissa toimivien majoitus- ja ravitsemisalan esimiesten kanssa.

Rakenne

Päivittäisten toimintojen ohjaaminen 50 osp on yksi tutkinnon osa Majoitus-ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinnosta.

Jatko-opintomahdollisuudet

Voit jatkaa opintoja tämän koulutuksen jälkeen suorittamalla koko Majoitus-ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinnon.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
ma, ke ja to klo 9-12, 12.30-15 ti klo 10-12, 12.30-14, pe klo 9-12


 

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä