Laajuus

14 h

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Erityisruokavalioita toteuttaville keittiöhenkilöille

Kuvaus

Erityisruokavalioiden toteuttaminen käytännössä ammattikeittiössä.

Rakenne

o Perusruokavalio
o Tuoteselosteet
o Kasvisruokavaliot
o Erityisruokavaliot:
o Yleisimmät ruoka-aineallergiat

Kustannukset

120 € (sisältää alv)

Peruutusehdot

Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

HAKUPALVELUT

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika
ma–to klo 10–15.30
pe klo 10–14

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä

Koulutuksen osoite

Aika: 09.10.2018 klo. 8.15-15.30 , Paikka:Priimus, Taulumäentie 45 PR.A231
Huom: Keittiövaatteet