Laajuus

4 h

Aika

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat ensiavun peruskoulutusta, sekä työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille, jotka työllistyäkseen tarvitsevat päivitettyjä ensiaputaitoja.

Jos olet Keski-Suomen TE-toimiston työnhakija, voit hakea koulutukseen työhallinnon internet-sivujen kautta: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/?searchPhrase=gradia&announce…
Valinnat koulutukseen tekee TE- toimisto.

Kuvaus

Ensiapukoulutusten osalta on koettu muutoksia vuoden 2020 alusta lähtien, kun ensiapukoulutusten järjestäminen vapautui muillekin toimijoille. Aiemmin vain Suomen Punaisen Ristin ensiapukoulutuksista sai kelakorvauksen. Tammikuusta eteenpäin KELA ja Työsuojeluhallinto viittaavat ainoastaan kriteereihin, jotka ensiapukoulutusten tulee täyttää. Tämä tarkoittaa sitä, että Gradia tarjoaa omia ensiapukoulutuksiaan, jotka vastaavat tämän hetkisten suositusten mukaisia sisältöjä.

Gradian omat ensiapukoulutukset:
Ensiapukoulutus 4 h
Ensiapukoulutus 8 h
Ensiapukoulutus 16 h
Ensiapukoulutus 16 h (syventävä)
Koulutuksen suorittanut osallistuja saa todistuksen kurssista.

Toteutamme SPR:n ensiapukoulutuksia tilaajan niin toivoessa. Yrityksille ja yhteisöille teemme yleensä hinnoittelun tarjouspohjaisesti, jolloin huomioimme hinnassa osallistujamäärän ja mahdolliset muut kulut, esim. matkat. SPR:n mukaisten koulutusten hinnat selviävät tarjouksistamme.
EA1.®
EA2.®
Hätäensiapu 4-8t.

Uudistuksen myötä olemme saaneet vapauksia ensiapukoulutusten sisältöjen suunnitteluun. Ensiapukoulutusten sisällön painotus voidaan räätälöidä tilauskoulutuksissa yritysten tarpeiden mukaan niin, että se palvelee henkilökuntaa parhaalla mahdollisella tavalla. Koulutusten KELA-korvattavuus on säilynyt ennallaan.

Kaikki Gradian opettajat ovat Suomen Punaisen Ristin kouluttamia ja hyväksymiä ensiavun ja terveystiedon kouluttajia (ETK).

Ensiapukurssin (4 h) tavoitteena on antaa osallistujalle valmiudet hätäensiavun aloittamiseen hätätilanteissa ja yleisimmissä sairaus- ja onnettomuustilanteissa. Kurssilla tehdään käytännön harjoituksia.

Aika: 28.10.2020 klo 12.00-15.30
Paikka: Gradia Jyväskylä, Keskussairaalantie 21, KU.E3.303

Rakenne

- Toiminta ensiaputilanteessa
- Tajuttoman ensiapu
- Elottoman ensiapu
- Suuri verenvuoto ja sen ensiapu
- Opiskelijaryhmäkohtaiset painotukset

Kustannukset

90 € (sisältää alv)

Peruutusehdot

Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

HAKUPALVELUT

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika ja chat
ma, ke, to klo 09–15
ti, pe klo 10–14

Aika

Paikkakunta

Jyväskylä

Koulutuksen osoite

Keskussairaalantie 21, KU.E3.303