Laajuus

8 h

Aika

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat Ensiapu 8 h (yhden päivän kurssi) -peruskoulutusta sekä työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille, jotka työllistyäkseen tarvitsevat ensiapukurssia.

Jos olet Keski-Suomen TE-toimiston työnhakija, voit hakea koulutukseen työhallinnon internet-sivujen kautta osoitteessa https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/710733?searchPhrase=gradian&&…. TE-toimiston kautta hakevalle haku päättyy 22.3.2023. Valinnat koulutukseen tekee TE-toimisto.

Kuvaus

Ensiapukoulutusten osalta on koettu muutoksia vuoden 2020 alusta lähtien, kun ensiapukoulutusten järjestäminen vapautui muillekin toimijoille. Aiemmin vain Suomen Punaisen Ristin ensiapukoulutuksista sai kelakorvauksen. Tammikuusta eteenpäin KELA ja Työsuojeluhallinto viittaavat ainoastaan kriteereihin, jotka ensiapukoulutusten tulee täyttää. Tämä tarkoittaa sitä, että Gradia tarjoaa omia ensiapukoulutuksiaan, jotka vastaavat tämän hetkisten suositusten mukaisia sisältöjä.

Gradian omat ensiapukoulutukset:
Ensiapukoulutus 4 h
Ensiapukoulutus 8 h
Ensiapukoulutus 16 h
Ensiapukoulutus 16 h (syventävä)

Koulutuksen suorittanut osallistuja saa todistuksen kurssista.

Ensiapukurssin (8 h) tarkoitus on antaa valmiudet henkeä pelastavaan ensiapuun, tietoja ja taitoa yleisimpien tapaturmien ja – sairaskohtauksien ensiavusta. Kurssilla tehdään käytännön harjoituksia.

Kurssilla ei voi päivittää EA1.® ja EA2.® korttien voimassaoloaikaa.

Aika: ke 5.4.2023 klo 8:15-15:30
Paikka: Keskussairaalantie 21, KU.E3.303

Rakenne

- Toiminta ensiaputilanteessa
- Tajuttoman ensiapu
- Elottoman ensiapu
- Suuri verenvuoto ja sen ensiapu
- Yleisimmät sairauskohtaukset
- Yleisimmät tapaturmat
- Opiskelijaryhmäkohtaiset painotukset

Kustannukset

120 € (sisältää alv)

Peruutusehdot

Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
ma, ke, to klo 9-12, 12.30-15, ti 10-12, 12.30-14, pe 9-12


 

Aika

Paikkakunta

Jyväskylä

Koulutuksen osoite

Keskussairaalantie 21, KU.E3.303