Laajuus

8 h

Aika

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat Ensiapu8 (yhden päivän kurssi) -peruskoulutusta sekä työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille, jotka työllistyäkseen tarvitsevat ensiapukurssia.

Jos olet Keski-Suomen TE-toimiston työnhakija, voit hakea koulutukseen työhallinnon internet-sivujen kautta koulutuksen tultua hakuun (https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/?searchPhrase=gradia&location…)
Valinnat koulutukseen tekee TE-toimisto.

Kuvaus

Ensiapukoulutusten osalta on koettu muutoksia vuoden 2020 alusta lähtien, kun ensiapukoulutusten järjestäminen vapautui muillekin toimijoille. Aiemmin vain Suomen Punaisen Ristin ensiapukoulutuksista sai kelakorvauksen. Tammikuusta eteenpäin KELA ja Työsuojeluhallinto viittaavat ainoastaan kriteereihin, jotka ensiapukoulutusten tulee täyttää. Tämä tarkoittaa sitä, että Gradia tarjoaa omia ensiapukoulutuksiaan, jotka vastaavat tämän hetkisten suositusten mukaisia sisältöjä.

Gradian omat ensiapukoulutukset:
Ensiapukoulutus 4 h
Ensiapukoulutus 8 h
Ensiapukoulutus 16 h
Ensiapukoulutus 16 h (syventävä)
Koulutuksen suorittanut osallistuja saa todistuksen kurssista.

Toteutamme SPR:n ensiapukoulutuksia tilaajan niin toivoessa. Yrityksille ja yhteisöille teemme yleensä hinnoittelun tarjouspohjaisesti, jolloin huomioimme hinnassa osallistujamäärän ja mahdolliset muut kulut, esim. matkat. SPR:n mukaisten koulutusten hinnat selviävät tarjouksistamme.
EA1.®
EA2.®
Hätäensiapu 4-8t.

Uudistuksen myötä olemme saaneet vapauksia ensiapukoulutusten sisältöjen suunnitteluun. Ensiapukoulutusten sisällön painotus voidaan räätälöidä tilauskoulutuksissa yritysten tarpeiden mukaan niin, että se palvelee henkilökuntaa parhaalla mahdollisella tavalla. Koulutusten KELA-korvattavuus on säilynyt ennallaan.

Kaikki Gradian opettajat ovat Suomen Punaisen Ristin kouluttamia ja hyväksymiä ensiavun ja terveystiedon kouluttajia (ETK).

Ensiapukurssin (8 h) tarkoitus on antaa valmiudet henkeä pelastavaan ensiapuun, tietoja ja taitoa yleisimpien tapaturmien ja – sairaskohtauksien ensiavusta. Kurssilla tehdään käytännön harjoituksia.

Aika: 8.3.2022 klo 8:15-15:30
Paikka: Keskussairaalantie 21, KU.E3.303

Rakenne

- Toiminta ensiaputilanteessa
- Tajuttoman ensiapu
- Elottoman ensiapu
- Suuri verenvuoto ja sen ensiapu
- Yleisimmät sairauskohtaukset
- Yleisimmät tapaturmat
- Opiskelijaryhmäkohtaiset painotukset

Kustannukset

120 € (sisältää alv)

Peruutusehdot

Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
Ma, ke ja to klo 9–15, ti ja pe klo 10–14


 

Aika

Paikkakunta

Jyväskylä

Koulutuksen osoite

Aika: 08.03.2022 Paikka: Keskussairaalantie 21, KU.E3.303