Laajuus

16 h

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat Ensiapu16 -koulutusta (kahden päivä kurssi) sekä työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille, jotka työllistyäkseen tarvitsevat ensiapukurssia.

Jos olet Keski-Suomen TE-toimiston työnhakija, voit hakea koulutukseen työhallinnon internet-sivujen kautta: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/?searchPhrase=gradia&announce…
Valinnat koulutukseen tekee TE- toimisto.

Kuvaus

Ensiapukoulutusten osalta on koettu muutoksia vuoden 2020 alusta lähtien, kun ensiapukoulutusten järjestäminen vapautui muillekin toimijoille. Aiemmin vain Suomen Punaisen Ristin ensiapukoulutuksista sai kelakorvauksen. Tammikuusta eteenpäin KELA ja Työsuojeluhallinto viittaavat ainoastaan kriteereihin, jotka ensiapukoulutusten tulee täyttää. Tämä tarkoittaa sitä, että Gradia tarjoaa omia ensiapukoulutuksiaan, jotka vastaavat tämän hetkisten suositusten mukaisia sisältöjä.

Gradian omat ensiapukoulutukset:
Ensiapukoulutus 4 h
Ensiapukoulutus 8 h
Ensiapukoulutus 16 h
Ensiapukoulutus 16 h (syventävä)
Koulutuksen suorittanut osallistuja saa todistuksen kurssista.

Toteutamme SPR:n ensiapukoulutuksia tilaajan niin toivoessa. Yrityksille ja yhteisöille teemme yleensä hinnoittelun tarjouspohjaisesti, jolloin huomioimme hinnassa osallistujamäärän ja mahdolliset muut kulut, esim. matkat. SPR:n mukaisten koulutusten hinnat selviävät tarjouksistamme.
EA1.®
EA2.®
Hätäensiapu 4-8t.

Uudistuksen myötä olemme saaneet vapauksia ensiapukoulutusten sisältöjen suunnitteluun. Ensiapukoulutusten sisällön painotus voidaan räätälöidä tilauskoulutuksissa yritysten tarpeiden mukaan niin, että se palvelee henkilökuntaa parhaalla mahdollisella tavalla. Koulutusten KELA-korvattavuus on säilynyt ennallaan.

Kaikki Gradian opettajat ovat Suomen Punaisen Ristin kouluttamia ja hyväksymiä ensiavun ja terveystiedon kouluttajia (ETK).

Ensiapukoulutus (16 h) antaa osallistujalle perustiedot ja taidot auttaa hätätilanteissa, yleisimmissä sairaus- ja onnettomuustilanteissa. Tämä koulutus mahdollistaa eniten ryhmäkohtaisia painotuksia. Koulutukseen sisältyy käytännön harjoituksia.

Aika: 25.-26.5.2021 klo 8.15-15.30
Paikka: Gradia Jyväskylä, Keskussairaalantie 21, KU.E3.303

HUOM! Lähi-, etä- tai yhdistelmäopetuksena riippuen vallitsevasta koronatilanteesta.

Rakenne

- Toiminta ensiaputilanteessa
- Tajuttoman ensiapu
- Elottoman ensiapu
- Hengitystietuke ja sen ensiapu
- Suuri verenvuoto ja sen ensiapu
- Yleisimmät sairauskohtaukset
- Yleisimmät tapaturmat
- Myrkytykset
- Opiskelijaryhmäkohtaiset painotukset

Kustannukset

200 € (sisältää alv)

Peruutusehdot

Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

HAKUPALVELUT

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika ja chat
ma, ke, to klo 09–15
ti, pe klo 10–14

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä

Koulutuksen osoite

Keskussairaalantie 21, KU.E3.303