Laajuus

n. 5 kuukautta

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Oletko työtön tai työttömyysuhan alainen? Tuntuuko, että et ole pysynyt digiloikan vauhdissa? Kaipaavatko työelämätaitosi päivittämistä? Onko sinun vaikeaa tunnistaa ja markkinoida omaa osaamistasi? Koulutus on tarkoitettu juuri sinulle - hae mukaan!

Hakeutuminen

Koulutus on työvoimakoulutusta. Koulutukseen haetaan TE-palveluiden internet-sivujen kautta. Pääset TE-palveluiden sivuille alla olevan hakupainikkeen kautta. Valinnat koulutukseen tekee TE-toimisto.

Kuvaus

Koulutuksen aikana opiskelija saa nykyaikaa vastaavat työelämävalmiudet ja osaamista projektinhallintaan sekä keskeisiin digitaalisiin työvälineisiin. Koulutus on räätälöity vastaamaan muuttuvan työelämän osaamistarpeita. Sisällössä korostuvat digiosaamisen lisäksi monipuoliset työelämävalmiudet.

Koulutuksen aikana voi suorittaa 1-2 liiketoiminnan perustutkinnon tutkinnon osa, ja sen jälkeen on mahdollista hakeutua suorittamaan koko liiketoiminnan perustutkinto.

Rakenne

· Oman osaamisen markkinointi
· Työyhteisötaidot
· Projektinhallinta
· Asiakaslähtöinen liiketoiminta
· Työvälineohjelmat ja viestintäkanavat

Monta tapaa opiskella

Koulutus on päätoimista. Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jossa sovitaan suoritettavat
opinnot hänen olemassa olevan osaamisensa pohjalta.

Koulutus sisältää lähiopetusta ja itsenäistä opiskelua. Pääpaino on työpaikalla tapahtuvassa oppimisessa. Koulutukseen sisältyy työssäoppimista ja ammatilliset näytöt alan työtehtävissä. Opiskelija hakee itse työssäoppimispaikan

Jatko-opintomahdollisuudet

Koulutuksen jälkeen on mahdollista hakeutua suorittamaan liiketoiminnan perustutkinto (merkonomi) kokonaisuudessaan.

HAKUPALVELUT

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika
ma–to klo 10–15.30
pe ja aattopäivinä klo 10–14

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä