Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Puuteollisuus

Paikkakunta

Jyväskylä

Toteutusaika

-

Opiskelutapa

Lähiopiskelu

Laajuus

60 työpäivää

Hakuaika

-

Hakeutuminen

Täytä sähköinen hakemus "Hae tähän koulutukseen" -painikkeen kautta. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, pitää sinun vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Vaihtoehtoisesti voit jättää paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon.

Voit seurata hakemuksesi tilannetta ja tarkistaa valintatietosi Oma asiointi -palvelussa (www.tyomarkkinatori.fi > Oma asiointi > koulutushakemus).

Koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat lisätietoa TE- palvelujen valtakunnallisesta koulutusneuvonnasta, puh. 0295 020 702 (ma - pe 9.00 - 16.15). Voit ottaa yhteyttä myös chatissa, yhteydenottolomakkeella tai Facebookissa. Lisätietoja löydät osoitteesta https://tyomarkkinatori.fi/info/valtakunnalliset-neuvontapalvelut/henki….

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhanalaisille puuteollisuuden tutkinnon suorittaneille tai alan työtehtävistä kiinnostuneille ja itsenäiseen työskentelyyn kykeneville henkilöille. Koulutus soveltuu hyvin myös ammatinvaihtajille, joilla on tietoteknisiä taitoja.

Kuvaus

Puuteollisuus teknistyy ja alalla työskenteleviltä henkilöiltä edellytetään nykytekniikan haltuunottoa alan monipuolistuvissa työtehtävissä. Koulutuksessa keskitytään CNC-tekniikan käyttöönottoon ja tuotteiden mallintamiseen. Koulutuksessa käytetään 3- sekä 5-akselista CNC-työstökeskusta ja laserleikkauskonetta. Käytettävät ohjelmistot ovat: Biesse Editor, Biesse B-Solid sekä Autodesk Inventor ja AutoCad -sovelluksia. Lisäksi voidaan perehtyä 3D-tulostamiseen. Koulutuksen jälkeen opiskelija voi hakeutua suorittamaan puuteollisuuden soveltuvaa tutkintoa.

Koulutuksen sisältö

Sisältö:
- Työstökeskuksien suunnitteluohjelmien käyttö
- Piirto ja mallinnusohjelmien käyttö
- Puusepän tuotteiden valmistaminen CNC-työstökeskuksilla
- Laserleikkaus ja kaiverrus
- Työturvallisuuskortti
- Hätäensiapu-koulutus
- Työssäoppimisjakso

Lisätietoja:
Lehtori Sauli Korhonen, p. 040 341 5598, sauli.korhonen@gradia.fi

Kustannukset

Koulutus on maksuton. Koulutuksen ajalta voidaan maksaa työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) ja kulukorvausta.

Koulutuksen osoite

Viitaniementie 1, 40740 Jyväskylä

Lisää koulutuksesta

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Gradia hakupalvelut