Laajuus

Koulutuksen kesto on 50 työpäivää.

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Sinustako betonialan ammattilainen? Betoniteam Oy hakee riveihinsä uusia betonilattioiden valmistajia. Lattiaurakointia teemme Keski-Suomen ja Pirkanmaan alueilla. RekryKoulutus toteutetaan yhteistyössä Gradia-koulutuspalvelut Oy:n, Keski-Suomen TE-toimiston sekä Keski-Suomen ELY-keskuksen kanssa.

RekryKoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joiden työnhaku on voimassa.

Kelpoisuusvaatimukset

Aikaisempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä, tärkeintä on motivoitunut asenne, kyky oppia uutta sekä halu kehittyä rautaiseksi alan ammattilaiseksi.

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on antaa perusteet ammattitaitoiseen betonilattioiden valmistukseen sekä kouluttaa uusia betonialan osaajia työnantajayrityksen tarpeisiin. RekryKoulutuksen hyväksyttävästi suorittaneet ja yritykseen sekä työtehtävään soveltuvuutensa osoittaneet työllistyvät Betoniteam Oy:n palvelukseen. Tartu tilaisuuteen ja aloita uusi urasi Betoniteamilla nyt!

Betoniteam Oy on vuonna 2015 perustettu jyväskyläläinen betonialan yritys. Työllistämme tällä hetkellä noin 30 betonialan ammattilaista.Sairaala Novan kupeessa, loistavien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva valmisbetonitehtaamme toimittaa Keski-Suomen alueella niin pienet kuin suuretkin betonitoimitukset. Kiinteän valmisbetonitehtaan lisäksi Betoniteam urakoi mobiiliasemalla suuria massiivivaluja ympäri Suomen, kuten tuulivoimaloiden perustuksia. Toteutamme lattiat Keski-Suomen ja Pirkanmaan alueilla asiakkaan tarpeen mukaan kokonaisurakoituna hiekkapedistä aina valmiiseen lattiaan asti.

Rakenne

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

· Betonitekniikan perusteet
· Työssä tarvittavat piirustukset
· Liiketoiminta, taloudellisuus ja laatu
· Muottityöt
· Raudoitustyö ja raudoitteet
· Työturvallisuus
· Betonilattioiden valmistuksen vaiheet, lattiarakenteet ja materiaalit

Koulutuksesta järjestetään VirtuaaliMiitti tapahtuma perjantaina 7.1.2022 klo 13, tervetuloa mukaan tutustumaan ja esittämään kysymyksiä Betoniteamille! Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Liittymisohjeet alla.

Liittymislinkki ja ohjeet: https://toimistot.te-palvelut.fi/kaikki-tapahtumat/-/ely-calendar/DWQ5D…

LISÄTIEDOT
Betoniteam Oy: Betonityönjohtaja Tommi Puuronen, puh. 050 442 0885, tommi.puuronen@betoniteam.fi
Gradia: Opettaja Ari Saikkonen, puh. 040 341 6333, ari.saikkonen@gradia.fi
Keski-Suomen TE-toimisto: Yritysasiantuntija Joni Karppinen, puh. 0295 046 023, joni.karppinen@te-toimisto.fi

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
Ma, ke ja to klo 9–15, ti ja pe klo 10–14


 

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä