Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Autoala

Paikkakunta

Jämsä

Opiskelutapa

Monimuoto-opiskelu

Laajuus

150 osaamispistettä, 1–2 vuotta

Hakuaika

Jatkuva haku

Hakeutuminen

Haku tähän koulutukseen on tällä hetkellä suljettu. Jatkuvassa haussa Gradiaan voi hakeutua opiskelemaan ympäri vuoden. Hakuajat vaihtelevat koulutuksittain. Päivitämme hakuajan tälle sivulle, kun seuraava koulutuksen aloitus- ja hakuaika on tiedossa. Voit tutustua jatkuvan haun käytänteisiin tarkemmin: https://www.gradia.fi/jatkuva-haku

Kenelle

Haluatko opiskella myynnin ja vuorovaikutuksen ammattilaiseksi rennossa ja tiimimäisessä huippuympäristössä? Me valmennamme sinut automyynnin ammattilaiseksi yhdessä työelämän kanssa. Tutkinto sopii sinulle, jolla on aiempi tutkinto soveltuvalta alalta tai kokemusta myynnistä, asiakaspalvelusta tai autoalalta.

Meillä kehität taitojasi ja valmiuksiasi muun muassa seuraavissa:
• asiakkaan tarpeiden tunnistaminen ja ratkaisujen etsiminen
• kyky esitellä vaihtoehtoja tulevaisuuden autoiluun
• asiakassuhteen aktiivinen ylläpito ja asiakkuuden elinkaariajattelu
• ajoneuvojen tekninen osaaminen
• kestävyys ja ilmastoystävällisyys

Kuvaus

Autoalan murrokseen tarvitaan uusia osaajia, joille kehittyy näkemystä automyynnistä. Tutkinnon suorittaneilla on kyky ottaa käyttöön uusia digitaalisia ohjelmia, hyvä tuotetuntemus, myyntiprosessien hallinta, yksilöllisten palveluratkaisujen tuottaminen.

Koulutus muodostuu lähiopetuksesta, työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta sekä etä- ja verkko-opinnoista. Lähipäiviä on yhteensä 21 ja ne järjestetään Gradia Jämsässä. Työpaikalla tapahtuva oppiminen suoritetaan autojen myyntiympäristöissä.
Opintojen arvioitu kesto on 1-2 vuotta. Opintojen kestoon vaikuttaa aiemmin hankittu osaaminen. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS).

Koulutuksen sisältö

Ajoneuvoalan ammattitutkinto, myynnin ja asiakaspalvelun osaamisala sisältää kaksi pakollista tutkinnon osaa ja kaksi valinnaista tutkinnon osaa.

Pakolliset tutkinnon osat ovat:
• Ajoneuvoalan myyntitehtävissä toimiminen 50 osp
• Ajoneuvo- tai konemyynnin toteuttaminen 50 osp

Kustannukset

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot ovat maksullisia. Tämän koulutuksen opiskelijamaksu on koko tutkinnossa 390€ ja tutkinnon osassa 190€. Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Lisää koulutuksesta

Otsikko

Sopisiko sinulle oppisopimus?

Kuvaus

Yhdistä työnteko ja opiskelu! Meidän kauttamme voit opiskella oppisopimuksella minkä tahansa työtehtäviesi mukaisen toisen asteen ammatillisen tutkinnon tai tutkinnon osan.

Kuva

Monta tapaa opiskella

Tavoitteellisen urheilun ja opiskelun pystyy yhdistämään Gradiassa.

Gradian opiskelijana voit tehdä myös Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston opintoja. EduFutura Jyväskylä tarjoaa opiskelijoille monipuoliset mahdollisuudet joustaviin opintopolkuihin ja ristiinopiskeluun.

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Gradia hakupalvelut

Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke ja to klo 13–15

Chat: gradia.fi/oppimaan
hakupalvelut@gradia.fi
040 341 6193

Kumpunen Pekka

Tuntiopettaja (päätoiminen)

Autoala