Laajuus

Opintojen laajuus 180 osaamispistettä. Koulutuksen suunniteltu kesto on 2-3 vuotta, henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti (HOKS).

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Haku seuraavaan ryhmään aukeaa 1.12.2018 ja opintojen aloitus on 4.2.2019. Autokorinkorjaaja opiskelee huoltamaan, korjaamaan ja maalaamaan kolariautoja, sekä tekemään mm. runko- ja korirakenteiden mittauksia. Autokorinkorjaaja on peltiseppä, joka osaa korjata kolari- ja ruostevaurioita sekä tehdä autokorien muutostöitä. Myös muoviosien korjaukset sekä lasien vaihdot ovat autokorinkorjaajan osaamisalaa. Autokorinkorjaajat ovat monipuolisia kädentaitajia ja teknisiä osaajia. Voit työllistyä kori- sekä autokorjaamoille.

Kuvaus

Autokorinkorjaajaksi valmistuessasi saat valmiudet erilaisiin autoalan tehtäviin. Valinnaisien tutkinnon osien avulla laajennat erityisosaamistasi esimerkiksi automaalaukseen.

Autokorinkorjaaja työskentelee autoliikkeiden korikorjaamoissa, automaalaamoissa tai toimii itsenäisenä yrittäjänä. Tehtävien monipuolisuus mahdollistaa juuri sinulle sopivan työtehtävän. Alan työllisyysnäkymät ovat hyvät ja ammattitaitoiselle korjaajalle löytyy aina töitä.

Rakenne

Tutkinnon osat
- Huolto- ja korjaustyöt 30osp
- Pintavauriotyöt 30 osp
- Mittaus- ja korivauriotyöt 30 osp
Valinnaisia tutkinnonosia esim:
- Maalauksen esikäsittelytyöt 15 osp
- Auton turvavarustetyöt 15 osp
- Auton korin sähkövarustetyöt 15 osp

Monta tapaa opiskella

Lähiopetuksena teoriaa, käytännönharjoitteita, itsenäistä etäopiskelua sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista.

Jatko-opintomahdollisuudet

Valmistuttuasi voit jatkaa opintojasi esimerkiksi valmistumalla automaalariksi tai jos kiinnostusta riittää jatkaa opintojasi autoalan insinööriksi ammattikorkeakoulussa.

HAKUPALVELUT

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika
ma–to klo 10–15.30
pe klo 10–14

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä