Laajuus

Opintojen laajuus on 60 osaamispistettä. Koulutuksen suunniteltu kesto on n. 6 kk, henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti (HOKS).

Hakuaika

Jatkuva haku

Kenelle

Osaamisesta potkua asiakashankintaan!

Työskenteletkö asiakkuuksien tai uusasiakashankinnan parissa? Tuntuuko, että osaat jo suorittavan työn, mutta et vielä aivan täysin ymmärrä, miten hyödyntää esimerkiksi verkostojasi tai asiakasryhmäanalyyseja?

Opinnot palvelevat juuri sinua – hae mukaan!

Hakeutuminen

Koulutukseen on jatkuva haku ja opintojen aloittaminen on mahdollista yksilöllisen suunnitelman mukaan. Mikäli voisit opiskella oppisopimuksella, otathan yhteyttä työelämäkoordinaattoriin ennen hakemista.

Kelpoisuusvaatimukset

Koulutus sopii liiketoiminnan alalla jo työskenteleville henkilöille, joilla on alan perustutkinto (merkonomi) tai henkilöille, joilla on aiempaa työkokemusta alalta. Tutkinnon osan suorittaminen edellyttää alalle soveltuvaa työpaikkaa, työssäoppimispaikkaa tai oppisopimuspaikkaa.

Hakijat, joiden äidinkieli ei ole suomi ja jotka eivät ole toimittaneet riittävää todistusta kielitaidostaan, kutsutaan seuraavaan mahdolliseen kielikokeeseen. Lisätietoa kielitaidon arvioinnista: www.gradia.fi/kielikoe.

Kuvaus

Tosiasia on, että ilman asiakkaita ei ole liiketoimintaa – siksi monessa organisaatiossa onkin ymmärretty asiakashankinnan merkitys tuloksellisuuden ja liiketoiminnan jatkuvuuden varmistajana.

Asiakashankintaosaaminen on erityisosaamista siinä, missä markkinointi tai kirjanpitokin, ja ammattitaitoisille asiakashankkijoille on aina kysyntää. Ammattitaitoa voidaan kerryttää tekemällä käytännön työtä, mutta analyyttiseen ja tehittävään työskentelyotteeseen tarvitaan usein myös opintojen kautta saatavaa tietoperustaa.

Rakenne

Koulutuksen aikana suoritat liiketoiminnan ammattitutkinnon Asiakashankinta -tutkinnon osan näyttämällä ammattitaitosi aidoissa asiakashankinnan työtehtävissä.
Näyttöä varten sinulla tulee olla joko työ-, oppisopimus-tai koulutussopimuspaikka, jonka hankit itse. Suoritetusta näytöstä saat virallisen todistuksen suoritetusta tutkinnon osasta.

Koulupäivistä saat monipuolista lisäosaamista käytännön asiakashankintatyöhösi!

Perehdyttäviä aihepiirejä ovat mm.
• Myynnin toimintaympäristö
• Tavoitteellinen myyntityö
• Asiakassuhteiden kehittäminen
• Ammatillinen kehittyminen

Monta tapaa opiskella

Sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma eli HOKS, jossa sovitaan opinnot, opiskelutavat sekä mahdolliset tukitoimet.

Opiskelu on monimuoto-opiskelua. Opintoihin sisältyy neljä lähipäivää sekä itsenäistä opiskelua ja työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Koulupäiviin voi osallistua myös etäyhteydellä.

Opetuspäivät ovat 1.12., 14.12., 15.12.2022 ja 7.2.2023. Voit opiskella oman työsi ohella tai työpaikalle voidaan tehdä koulutus- tai oppisopimus. Oppisopimuskoulutus edellyttää aina työsuhdetta tai yrittäjyyttä, ja sen voi aloittaa joustavasti. Lisätietoja: www.gradia.fi/oppisopimuskoulutus/l17387.

Jos olet kiinnostunut tai sinulla on kysyttävää koulutuksesta, ole yhteydessä: Opettaja Maiju Syvänperä, puh. 040 341 6305 tai sähköpostilla maiju.syvanpera(a)gradia.fi.

Kustannukset

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot ovat maksullisia. Tämän koulutuksen opiskelijamaksu 1.8.2022 alkaen on 190€. Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Jatko-opintomahdollisuudet

Koulutuksen jälkeen voit hakeutua suorittamaan Liiketoiminnan ammattitutkinnon loppuun.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
ma, ke, to klo 9-12, 12.30-15, ti 10-12, 12.30-14, pe 9-12


 

Tutkinnon perusteet

Katso ePerusteet

Paikkakunta

Jyväskylä