Laajuus

Opintojen laajuus on 60 osaamispistettä.

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Työskenteletkö asiakkuuksien tai uusasiakashankinnan parissa? Tuntuuko, että osaat jo suorittavan työn, mutta et vielä aivan täysin ymmärrä, miten hyödyntää esimerkiksi verkostojasi tai asiakasryhmäanalyyseja? Opinnot palvelevat juuri sinua – hae mukaan!

Kuvaus

Ilman asiakkaita ei ole liiketoimintaa – siksi monessa organisaatiossa onkin ymmärretty asiakas-hankinnan merkitys tuloksellisuuden ja liiketoiminnan jatkuvuuden varmistajana. Asiakashankintaosaaminen on erityisosaamista siinä, missä markkinointi tai kirjanpitokin, ja ammattitaitoisille asiakashankkijoille on aina kysyntää. Ammattitaitoa voidaan kerryttää tekemällä käytännön työtä, mutta analyyttiseen ja kehittävään työskentelyotteeseen tarvitaan usein myös opintojen kautta saatavaa tietoperustaa. Koulupäivistä saat monipuolista lisäosaamista käytännön työhösi!

Rakenne

Asiakashankinta 60 osp on yksi tutkinnon osa Liiketoiminnan ammattitutkinnon myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalasta.
Perehdyttäviä aihepiirejä ovat mm.
• Asiakaskohderyhmien analysointi
• Asiakashankinnan työkalut ja menetelmät
• Asiakastiedon kerääminen ja hyödyntäminen
• Tavoitteellisuus asiakashankinnassa

Monta tapaa opiskella

Voit täydentää ammattiosaamistasi osallistumalla asiakashankinnan koulupäiviin syksyllä 2021. Koulupäiviä on 4 ja ne toteutetaan joko lähi- tai etäopetuksena. Lähiopetuspäivät ovat 29.9., 5.10., 12.10. ja 28.10.

Halutessasi voit myös suorittaa liiketoiminnan ammattitutkinnon asiakashankinnan tutkinnon osan näyttämällä ammattitaitosi aidoissa asiakashankinnan työtehtävissä.

Näyttöä varten sinulla tulee olla joko työ-, oppisopimus- tai koulutussopimuspaikka, jonka hankit itse. Suoritetusta näytöstä saat virallisen todistuksen tutkinnon osan suorittamisesta.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksena. Oppisopimuskoulutus edellyttää aina työsuhdetta tai yrittäjyyttä ja sen voi aloittaa joustavasti. Lisätietoja: www.gradia.fi/oppisopimuskoulutus/l17387.

Kustannukset

Koulutusmaksu 250€.

Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Hakupalvelut

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
28.6. - 6.8.2021 (ma - pe)
puhelin klo 9 - 12
chat klo 13 - 15 

Tutkinnon perusteet

Katso ePerusteet

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä