Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa. Kohderyhmänä ovat henkilöt, joilla on tarve jatkaa voimassa olevan ADR -ajoluvan voimassaoloaikaa.

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on antaa kuljettajalle tiedot vaarallisten aineiden kuljetuksia koskevista ajankohtaisista määräyksistä, lainsäädännöstä ja kuljettamiseen liittyvistä vaaroista.

Yhdistetty täydennyskurssi päivittää kaikki luokat sisältävän nykyisen perus+säiliöluvan.
Kurssilla kerrataan asioita, jotka liittyvät vaarallisten aineiden kuljettamiseen sekä käsitellään säännöksiin tulleita uudistuksia ja muutoksia. Täydennyskurssi on käytävä ADR -ajoluvan voimassaoloaikana. Täydennyskurssin voi suorittaa jo vuotta ennen ajoluvan päättymistä.

Hakupainike vie TE-palvelujen sivustolle, jota kautta haku kurssille tapahtuu.

Rakenne

Koulutuksen kokonaiskesto on 2 päivää ja koulutuksen sisältö määräytyy Trafin hyväksymän ADR -koulutusohjelman mukaisesti, dnro TRAFI/24743/05.03.10/2015

Osallistujien tulee itse varata koeaika ADR -ajolupakokeeseen Ajovarma Oy:ltä, joko soittamalla asiakaspalvelunumeroon 075 323 9999 tai netitse https://www.ajovarma.fi/varaus/-/pr/p/1/1
Varattava koeaika on 45 minuutin koe ja kokeen voi varata kurssin päättymisen jälkeiselle ajalle.

Kustannukset

ADR -ajolupamaksu 40 € ja ADR -koemaksu 50 € sekä mahdolliset valokuvat (ADR-ajolupaa varten) ja ammattipätevyyskoulutuksen kirjaamismaksu 17 €.

HAKUPALVELUT

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika
ma–to klo 10–15.30
pe ja aattopäivinä klo 10–14

Aika

-

Paikkakunta

Laukaa