Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutukseen soveltuu työttömät ja työttömyysuhan alaiset TE-toimiston työnhakija-asiakkaina olevat, kuljetusalan työtä hakevat, joilla on kuljetusalan koulutus ja/tai työkokemusta ja joilla on tarve laajentaa ADR -ajolupa vaarallisten aineiden säiliökuljetuksiin.

Säiliökurssin voi käydä hyväksytysti suoritetun peruskurssin (P tai YP) kokeen jälkeen.

Kuvaus

Kurssilla käydään läpi vaarallisten aineiden säiliökuljetuksia koskevaa lainsäädäntöä ja kuljettajan toimintaa kuljetuksissa. Säiliökurssilla voi korottaa kappaletavaraluvan säiliöluvaksi.

Hakupainike vie TE-palvelujen sivustolle, jota kautta haku kurssille tapahtuu.

Rakenne

Koulutuksen kokonaiskesto on 2 päivää ja koulutuksen sisältö määräytyy Trafin hyväksymän ADR -koulutusohjelman mukaisesti, dnro TRAFI/160672/05.03.10/2016

Osallistujien tulee itse varata koeaika ADR -ajolupakokeeseen Ajovarma Oy:ltä, joko soittamalla asiakaspalvelunumeroon 075 323 9999 tai netitse https://www.ajovarma.fi/ajanvaraus
Ammattiliikenne otsikon kautta löytyy varattava koeaika, joka on 30 minuutin koe ja koe tulee varata kurssin päättymisen jälkeiselle ajalle.

Kustannukset

ADR -ajolupamaksu 40 € ja ADR -koemaksu 50 € sekä mahdolliset valokuvat (ADR-ajolupaa varten) ja ammattipätevyyskoulutuksen kirjaamismaksu 17 €.

HAKUPALVELUT

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika
24.6.–31.7. ma–pe klo 12–15

Aika

-

Paikkakunta

Laukaa