Laajuus

26 h

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Vaarallisten aineiden ajolupaa, ADR -ajolupaa, tarvitsevat henkilöt.

Kuvaus

Autonkuljettajilta vaaditaan ADR-ajolupa mikäli he kuljettavat vaarallisia aineita yli sallittujen vähimmäismäärien (yli vapaarajan). Ajoluvan saaminen edellyttää koulutusta ja sen hyväksyttyä suorittamista. Ajolupa myönnetään viideksi vuodeksi ja se on voimassa sekä kotimaisissa että kansainvälisissä kuljetuksissa.
Yhdistetty perusajolupa oikeuttaa kuljettamaan kappale- ja irtotavarana kaikkien vaarallisten aineiden luokkien (1 - 9) aineita.
Kurssista on mahdollista käydä vain 3 ensimmäistä päivää, silloin ajoluvasta jää pois oikeus räjähteiden (luokka 1) ja radioaktiivisten aineiden (luokka 7) kuljettamiseen.

Koulutus järjestetään LIEVESTUOREELLA (Ajoneuvontie 21), jonne on matkaa noin 24 kilometriä Jyväskylästä.

Rakenne

Koulutuksen kokonaiskesto on 4 päivää (14. - 17.5.2018) ja koulutuksen sisältö määräytyy Trafin hyväksymän ADR koulutusohjelman mukaisesti, dnro TRAFI/28174/05.03.10/2015.

Osallistujien tulee itse varata koeaika ADR -ajolupakokeeseen Ajovarma Oy:ltä, joko soittamalla asiakaspalvelunumeroon 075 323 9999 tai netitse https://www.ajovarma.fi/ajanvaraus
Varattava koeaika on 60 minuutin koe ja kokeen voi varata kurssin päättymisen jälkeiselle ajalle.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on:
470 € (sis alv 24%) / 4 pv,
370 € (sis alv 24%) / 3 pv,
lisäksi ammattipätevyysrekisteröinti 17 €.
Ajovarma perii tutkintomaksun 50 € ja luvanlunastuksen 40 €.

Hakupainike vie sinut Kuljettajaopetus.fi -sivustolle, jota kautta ilmoittautuminen tapahtuu.

Peruutusehdot

Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

Aika

-

Paikkakunta

Laukaa